google-site-verification: google9a9812ee5b832dba.html Tablets of 2013: Nexus vs. Surface vs. iPad ~ Tech On Tips

Tuesday, April 30, 2013

Tablets of 2013: Nexus vs. Surface vs. iPad

AppId is over the quota
Tabletti markkinoilla doesn t näyttää hyvin erilaiselta kuin se oli vuosi sitten näkökulmasta, joka tekee hyvin ja joka s ei s. Ja vielä melko vähän on muuttunut viimeisten kahdentoista kuukauden aikana. Apple on edelleen kiistaton johtaja ällistyttävä 58 miljoonaa iPadien myydään 2012 mutta kyseisessä ajassa olemme myös nähnyt kourallinen älypuhelin- ja atk päättäjille, jotka kastettu varpaillaan markkinoilla ottaa askel puolelle ja uudelleen strategiaansa.

Voit laskea HTC, BlackBerry ryhmän--kummastakaan on tabletti hyllyt juuri nyt, mutta ovat avoimesti myöntäneet kiinnostusta markkinoilla. HP, toisaalta, on hyppy takaisin edullinen Android-laitteen kanssa ensimmäistä kertaa sitten ohjauslevy / webOS fiasko. Toiset, kuten Toshiba, Motorola ja Lenovo jumissa noin ujo pyrkimyksiä peli ja vastaavasti vähäisiä tuloksia.

Ehkä jännittävimpiä kehitys tuli vuoden 2012 ja 2013 alkuun tavallista big guys: Google julkaisi Nexus-10 ja päivittää Nexus 7, Apple käynnisti pienempi ja halvempi iPad mini, vaikka Microsoft on meni all-in Surface RT ja Pro.

Mobile World Congress Taustakamera peili se s aika palata suosikki Tabletit listalta. Kuten tavallista olemme laatineet vertailutaulukko mielestämme parhaista vaihtoehdoista tällä hetkellä saatavilla tai ilmoitti toistaiseksi täydellisenä metascores Tuotehaku moottorin ja review linkit.
Napsauta nuolta oikealle laajenna ja Katso koko Vertailukaavio (10 tablettia)Asus Transformer Pad Infinity 700Wi-Fi, Bluetooth 4.0, NFC, 3G / 4G
Tässä on paljon: kaikki edellä mainitut laitteet hardware-wise, jotkut reuna pois muille alueille, kuten käsittely eksponentti tai liitettävyys. Jos kaikki välität on silmälasit, se pitäisi t olla liian kova, poiminta voittaja. Mutta sinun pitäisi tietää, että ostaessaan tabletin otat myös ostoja erityistä ekosysteemiä. Nopein prosessori tai terävin näyttö on arvoton, jos voit käyttää niitä asioita, jotka haluat.

Tältä osin jos tiukasti puhdasta Tabletit iOS usein tulee ulos päälle. Ei siksi, että se on suurin app catalog kaikki--apps kokonaismäärä on merkityksetön metristä jälkeen tietyn kynnyksen--mutta koska korkean profiilin sovelluksia ja pelejä yleensä käynnistää Applen s perusta ensin ja joskus edelleen on yksinomainen hetkeksi.

Android isn t pitkälle takana, vaikka, joten se s työsi tehdä vähän tutkimusta perustuvat mitä uudelleen aio käyttää tabletti. Microsoft on edelleen rakennuksen app catalog Windows RT, ja nyt se voi t todella vastattava iOS tai Android.

Ja sitten, No, ei s Windows 8 joka ajaa samat ohjelmat työpöydälle PC erittäin pätevä, vaikkakin kallis, Surface Pro tabletti. Ekosysteemin ohessa kaikki te ajelu model after kassa, joka aiheuttaa hyvin kiinnostava, tuottavuuden ja liiketoiminnan apps, jotka ovat samankaltaisia.

Se on ydin on alustoilla. IOS ainoa vaihtoehto on iPad tai iPad Mini, vaikka Windows-käyttäjillä on kourallinen vaihtoehtoa, mutta kukaan, joka pärjäisi kompakti muodostaa ja tyylikäs näppäimistö kuori pinnalle--vasta Haswell saapuu. Android on runsaasti vaihtoehtoja, mutta jos välität OS päivityksiä ei saa mitään, joka ei ole Nexus tuotemerkin sitä.

Jos ostan tabletti aion pitää vähintään 2-3 vuotta, jos ei enemmän, ja muiden merkkien kanssa yleensä saat päivitykset myöhässä tai ei ollenkaan. Tämä voi muuttua tulevaisuudessa, mutta siihen asti parempi katsoa kuin katua.

Kaikki edellä mainitut seikat on kysymys talousarvion ja valita asu tekijä, joka sopii tarpeisiisi. 10-Tuumainen luokka iPad on suosittu valinta. Se tarjoaa vaihtoehtoja, kuten 3G / 4G-yhteydet, että Googlen vastine ei plus ohjelmisto ekosysteemin reuna mainittiin. Jos tämä ei ole sinulle tärkeää Samsung tehdyt Nexus 10 tarjoaa samankaltaisia silmälasit ja vahvarakenteinen laatu noin 100 dollaria vähemmän. Surface RT-vain ei mittaa tässä ryhmässä, ja vaikka haluamme Surface Pro, 899 dollaria ilman näppäimistön (tai $999 kanssa) on vaarallisen lähellä ultrabook-alueella.

Se on samanlainen tilanne 7-tuumainen luokka--periaatteessa alustan valinta--mutta hinta alkaen vain 199 dollaria Nexus 7 on ehdottomasti meidän budjetti valinta ja on loistava esiintyjä ympäri.

Amazon s Kindle on edelleen kiinteä valinta, mutta se teki aaltoja, kun se ensin tuli pääsyynä oli, koska se oli parempi ja halvempi kuin kilpailua aikaan. Google on ottanut että etu pois Nexus 7: n kanssa.

Kunniamaininnalla menee Amazon Kindle Paperwhite uusin merkintä syttyä e-lukija perhe ja todellinen suosikki kirja buffs. Pysäköinti vain versio on $139 tai 179 dollaria kanssa free-yhteyden 3G-versio. Paperwhite voit tallentaa satoja kirjoja muistissa tarjoaa valtava luettelo otsikoista ja akku kestää viikon, puhumattakaan se painaa noin puolet kevyin tablettia. Ilmeisesti Kindle-Paperwhite ei ole vertaa suoraan tabletit, mutta jos olet ahkera lukija ja ehdottomasti mieluummin kannettavan tabletti ollessasi liikkeellä, tämä voisi vain tehdä enemmän järkeä.
Categories: , ,

0 comments:

Post a Comment